Stichting

E-mail: bestuur@detweemarken.nl

Stichting Sociaal, Cultureel en Educatief Centrum De Twee Marken

Sinds 1975 heeft Maarn de beschikking over een Sociaal Cultureel Centrum. Dit centrum, opgericht op initiatief van de bewoners van de toenmalige gemeente Maarn, vervult een belangrijke rol in het verenigingsleven binnen de gemeente.

Qua beheer en organisatie is het geheel ondergebracht in een Stichting: Stichting Sociaal Cultureel en Educatief Centrum De Twee Marken. De vroegere marken Maarn en Maarsbergen komen hier dus samen in één naam en één gebouw.

In dit gebouw is rond een centrale hal een aantal zalen gegroepeerd, waaronder een grote sporthal. Deze zalen en sporthal zijn te huur door het Maarnse verenigingsleven, maar daarnaast ook door andere organisaties en bedrijfsleven buiten Maarn. De sporthal is behalve voor sport ook geschikt voor het afnemen van bijvoorbeeld grote groepsexamens.

Velen hebben de weg naar De Twee Marken al gevonden. Natuurlijk speelt de centrale ligging in Nederland, dichtbij het station en zeer gunstig gelegen t.o.v. de snelwegen, met goede (gratis) parkeermogelijkheden een grote rol. De gratis wifi, uitstekende horecafaciliteiten en de prachtige omgeving maken een keuze dan gemakkelijk!

Missie van de Stichting: Duurzame exploitatie van het dorpshuis van Maarn-Maarsbergen als sociaal, cultureel en educatief ontmoetingscentrum voor iedereen 0 tot 99 jaar.

Klik hier voor ons Mission Statement.

De horeca-exploitatie en ad-hoc zalenverhuur vallen onder verantwoordelijkheid van de pachter: Sandra de Bie – van Voorn.

Gebouwbeheer en permanente verhuur, inclusief het bespreken van de sporthal, valt onder verantwoordelijkheid van het Stichtingsbestuur.

Mei 2021, Q&A verkoop D2M

Oktober 2019, Het Dorpshuis gered!

Oktober 2019, Reactie op burgerinitiatief

Mei 2019, Bijdrage Bestuur bij beeldvorming

Mei 2019, Oproep van het bestuur

Januari 2017, Visie ‘Kiezen en Delen’

  • Lex Halsema, 06-53311786
  • Bertjan Sneller, 06-22752743
  • Tijn Dries
  • Vincent Prins, 06-52656871
  • Ruud Schook, 06-11013018

E-mail: bestuur@detweemarken.nl