Route

map

De Twee Marken is bijzonder eenvoudig bereikbaar.

Via navigatie vult u als adres is:
Trompplein 5, 3951 CR Maarn
(onderaan deze pagina een link naar GoogleMaps)

NS-spoorwegen:
U bereikt De Twee Marken vanaf het station door de borden te volgen aan de noordkant van het station. U loopt het binnen 3 tot 5 minuten.

Auto vanaf de A12, N227, N226:
Komend vanaf de A12 vanuit de richting Arnhem neemt u de afslag Maarsbergen en volgt u de borden Maarn. Daarmee rijdt u op de N226 van Leersum naar Maarsbergen. In het hart van Maarsbergen slaat u bij de stoplichten linksaf naar Maarn. Komt u via de N226 vanuit Woudenberg, slaat u hier rechtsaf. U rijdt nu op de Tuindorpweg.
Zodra u de 30km zone in Maarn binnenkomt, neemt u de tweede afslag rechts en einde wederom rechts. Na 200 m heeft u De Twee Marken aan uw rechterhand.

Komend vanaf de A12 vanuit de richting Utrecht neemt u de afslag Maarn en gaat u onderaan de afslag naar links, Maarn-noord. Daarmee rijdt u op de N227 van Doorn naar Maarn. Bij de stoplichten slaat u rechtsaf Maarn in. Komt u via de N227 vanuit Amersfoort, slaat u hier linksaf. U rijdt nu op de Tuindorpweg.
Zodra u in het hart van Maarn rijdt, u ziet hier links de PLUS-supermarkt, neemt u ná de Plus de  eerste afslag links en einde naar rechts. Na 200 m heeft u De Twee Marken aan uw rechterhand.

Route plannen klik hier