De Buren

In het dorpshuis is door een groep vrijwilligers een ruimte ingericht met als doel deze geschikt te maken voor allerlei activiteiten die er baat bij hebben plaats te vinden in een extra gezellige omgeving.

Het resultaat mag er wezen en de ruimte wordt wekelijks als café gebruikt, georganiseerd door dezelfde groep vrijwilligers.

Elke Vrijdag Café

Tussen 19-22 uur bent u van harte welkom. Hieronder bijzonderheden in de programmering:

27 januari
Avond Buren: Optreden van Hein Baljet (gitaar): Ontzettende Hits. Hein is in Maarn opgegroeid en schrijft zijn eigen nummers: grappige teksten en heerlijke melodieën die in je hoofd blijven hangen… Kijk eens op Spotify, daar staan zijn albums.

3 februari
Avond Buren: 3 leerlingen van Petra van der Snoek (Maarnse piano docente) spelen deze avond prachtige achtergrondmuziek.

10 februari
Middag Buren: Samen gaan we weer wat leuks doen. Wat gaan we nog bepalen. Als je een leuk idee hebt laat het ons weten.
Avond Buren: Eindelijk… Liedjes zingen bij de piano met Paul van der Donck! Het is eerder niet doorgegaan ivm WK voetbal, nu eindelijk wel! Paul kan echt alles spelen, we projecteren de tekst zodat iedereen mee kan zingen. En natuurlijk zal voor het eerst ons lijflied ‘Daar bij dat kleine café, bij ‘de Buren’ (vader Abraham) worden gespeeld!

17 februari
Avond Buren: Meiden rockband uiteraard uit Maarn

12 mei
Avond Buren: Zangvogel wandeling met Aat Schaftenaar (Maarnse vogelaar)

23 juni
MINIfestival ism de dorpsmoestuin en het Spruit Café. Dit was in 2022 een groot succes: er zal weer een drankje en hapje uit de moestuin zijn, livemuziek, de Maarnse ijscoman, en hopelijk weer mooi weer zodat iedereen heerlijk buiten kan zitten.

27 augustus
Avond Buren: Opening van het culturele jaar met Maarn wijzer ook bij ‘de Buren’: kom kijken of er nog een leuke nieuwe hobby of sport voor je bij is!

8 september
Avond Buren: Vleermuizen wandeling en borrelen

Café ’s middags open!

De Buren opent haar deuren iedere tweede vrijdagmiddag van de maand, van 14.00 uur tot 17.00 uur. Speciaal voor de ontmoeting van ouderen, mensen van de Regenboog, middelbare scholieren en ouders met basisschoolkinderen. Om bij te kletsen of het spelen van spelletjes met elkaar, sjoelen, darts, puzzelen, voorlezen, knutselen.

Dat is dus op:

–       13 januari 

–       10 februari

–       10 maart

–       14 april 

Onze Jop

Op dinsdagmiddag is De Buren in gebruik door jongerenwerk Onze Jop. Een gezellige middag voor de jeugd onder leiding van geschoolde jongerenwerkers.