Nieuwe vacatures bestuur SSCC De Twee Marken

Het bestuur van Stichting Sociaal Cultureel Centrum De Twee Marken is per direct op zoek naar nieuwe enthousiaste collega’s met hart voor Maarn en Maarsbergen. Per 1 januari 2018 heeft voorzitter Hermannus Stegeman afscheid genomen als bestuurslid. De overige bestuursleden (Tijn Dries, Lex Halsema en Bertjan Sneller) zijn nu hard op zoek naar extra versterking.

De stichting is ruim twee jaar intensief betrokken bij de voorbereiding van de ontwikkeling van een Multi-Functionele Accommodatie (MFA, met onder meer twee scholen, kinderopvang, bibliotheek, sociaal-culturele activiteiten en dorpshuisfunctie). De ontwikkelingen voor de komende paar jaren vragen veel tijd en aandacht van het bestuur van de stichting. Bertjan Sneller: “We waren eigenlijk al op zoek naar extra capaciteit, omdat we merken dat het voor ons als bestuur en daarmee voor het dorp juist nu belangrijk gaat worden”. In een oproep zoekt het bestuur naar iemand met een groot hart voor de dorpen Maarn en Maarsbergen, die zich in wil spannen voor het behoud van de ontmoetingsfunctie en daarmee de leefbaarheid voor beide dorpen.
Wie zich aangesproken voelt door de oproep tot versterking van het bestuur kan contact opnemen met het bestuur via bestuur@detweemarken.nl

Het bestuur bedankt Hermannus Stegeman voor zijn inzet de afgelopen jaren voor de stichting en voor Maarn en Maarsbergen.